Thursday, July 23, 2015

Tak Terduga

Hari ni lepak jap.
Kasi kepala clear dari semua benda serabut dengan kerja.
Eh lupa nak cakap!
Aku dah kerjalah.
Hahaha

Kerja apa?
Lawyer?
Majistret?
Ahli muzik?
Takkkk............

CIKGU.
Aku jadi cikgu ok.
Macam tak caya. Dahlah aku ni garang nauzubillah.
Bolehla tu. Ngam ngam dengan kos aku. Aku kan kos kesusasteraan Melayu.
Jadi cikgu BM.
Tapi paling tak boleh blah jadi cikgu GEOGRAFI dengan SEJARAH.
Caittt....geo tu boleh handle lagi tapi bab sejarah tu dahlah susah.
Susah sebab aku pun tak minat.

Err....bukan tak minat terus.
Still ada minat tapi untuk pembacaan sorang sorang sebab jadi ubat tidur 
Kalau untuk pengetahuan sendiri aku suka r tapi jadi susah bila kau nak share dekat orang.

Then students aku semua cina.
SERIOUS!
Aku mengajar dekat sekolah cina.
Sekolah private.
Susah sikitlah sebab most of them tak pandai cakap BM.
Agak stress jugak tapi bolehlah untuk buat survive.



Nak kumpul duit kawin. 
Kawan aku semua nak kawin tahun depan. Ngeh ngeh

1 comment:

  1. hai...Yaya Cendana BW (NO.5) dari blog uzu Emas Putih BW sini....dah follow sini...harap sudi follow yaya blek.. :) mohon komen murni di sini...tq... :)

    http://www.yayacendana.com/2015/09/review-telur-pindang-nordin-terkenal-di.html

    ReplyDelete